Referenčna kuhinja Granada

Predstavljamo vam moderno izvedbo kuhinje Granade v večni črno-beli barvni kombinaciji. Kuhinja je sestavljena iz dveh nizov, na eni strani iz visokih elementov, na drugi strani pa je polotok s kuhališčem, koritom in delovno površino. V visokih omarah je več kot dovolj shranjevalnega prostora za še tako zahtevne kuharje.

Projekt se je začel z izbiro modela kuhinje, ki bi stranki najbolj ustrezal. Dogovorili smo se za izvedbo z vgrajenimi ročaji in sicer model Granada. Sledil je idejni izris za lepšo predstavo. Grafični prikaz poskrbi za minimalno razliko med skico in končnim rezultatom.

Naši monterji so poskrbeli za brezhibno realizacijo projekta. Strokovna vgradnja kuhinjske nape Bora pa omogoča stranki nemoteno kuhanje na otoku in sicer brez dodatnih potrebnih elementov nad otokom.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko.