Referenčna kuhinja Living

Predstavljamo vam zanimiv projekt lakirane kuhinje Living v kombinaciji naravnega lesa in magnolija barve. Kuhinja se lahko pohvali z veliko delovne površine, saj stenski niz kuhinje vsebuje kuhalno ploščo in korito, otok pa omogoča še dodaten prostor za ustvarjanje.

Projekt se je začel z izbiro modela kuhinje, ki bi stranki najbolj ustrezal. Dogovorili smo se za model Living. Sledil je 3D idejni izris za lepšo predstavo. Grafični prikaz poskrbi za minimalno razliko med skico in končnim rezultatom.

Ena glavnih idej in želja stranke je bilo okno nad koritom, za lep razgled med delom v kuhinji. Idejo smo realizirali s pomočjo preklopne armature, ki omogoča neovirano odpiranje okna. Naši monterji so poskrbeli za popolno strokovno montažo in stranka je bila z izpolnjeno željo na koncu zelo zadovoljna.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko.