Naj kuhinja meseca – september

Poglejte si Naj kuhinjo meseca septembra! 
Tokrat vam predstavljamo novo montirano lepotico kuhinjo Granado v beli sijaj barvi. Zidne obloge in delovni pulti v topli barvi hrasta pričarajo nežen občutek topline v kuhinjo. Končna izvedba ima veliko prostora za shranjevanje, za dovolj delovne površine pa poskrbi šank, katerega namen je tudi da kuhinjo loči od jedilnega prostora.

Projekt se je začel z izbiro modela kuhinje, ki bi stranki najbolj ustrezal. Dogovorili smo se za izvedbo z vgrajenimi ročaji in sicer model Granada. Sledil je idejni izris za lepšo predstavo. Grafični prikaz poskrbi za minimalno razliko med skico in končnim rezultatom.

Po zaslugi našega odličnega monterje smo iz papirja kuhinjo spravili v realnost do milimetra natančno. Stranka je z končnim rezultatom zelo zadovoljna, kar je za nas največje zadovoljstvo. 
Spodaj predstavljamo še dodatne detajle te posebne kuhinje.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko.