La Corte

Danes si oglejmo kuhinjo La Corte, ki smo jo postavili zadovoljni stranki v okolici Sežane. Želja stranke je bila dolga in razkošna kuhinja, ki ima obilico delovne površine pod dolgim oknom, ker mož zelo rad kuha. Za izkoristek prostora pa smo poskrbeli z veliko predali, da so vsi mali gospodinjski aparati na svojem mestu in vedno pripravljeni za uporabo.

Podeželjski videz smo tako dosegli s kombinacijo barve hrasta in granitnega pulta. Poskrbeli smo tudi za vso potrebno belo tehniko, vključno z velikim ameriškim hladilnikom, da bo prostora vedno dovolj. Po izrisu so pa naši monterji poskrbeli za natančno in strokovno montažo, da se je celotni projekt tudi perfektno realiziral.

Želja stranke je bila da ima pult iz naravnega kamna. Za uresničitev te želje smo v sodelovanju z lokalnim kamnosekom izbrali kamen, ki se barvno lepo poda h kuhinji. Pri njegovi postavitvi in izrezu za belo tehniko pa so sodelovali tako kamnosek, kot tudi naši monterji. Vse za uresničitev želja naše stranke!

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.