Kuhinja Living

Poglejte si lepotico, ki že krasi dom zadovoljenih strank iz okolice Sežane. Stranka si je zaželela kuhinjo z ogromno delovne površine, za nemoteno pripravljanje kuhinjskih mojstrovin. Željena barva je bila nežen odtenek bež barve v kombinaciji z naravnim hrastom. S to idejo je stranka prišla do nas in začeli smo z 3D izrisom kuhinje za lažjo predstavitev.

V našem salonu smo stranki predstavili modele, ki bi izpolnili vse njene želje glede postavitve, materialov in barv. Stranka se je odločila za model Living, ki predstavlja kombinacijo modernega izgleda kuhinje, funkcionalnosti in bogatega nabora elementov. Začeli smo z izrisom, izbrali smo elemente za kuhinjo, ter jih izrisali v končno postavitev. Nadaljnje smo poskrbeli za dovolj delovne površine, da ugodimo strankinim željam, tako da lahko celo en del pulta uporablja za zajtrk in kavico na barskih stolčkih.

Visoka kotna omara Dankuchen z izvlečnim mehanizmom poskrbi za lažjo dostopnost vseh kotičkov, bogata oprema v ostalih omaricah pa maksimalno izkoristi prostor. Na koncu je sledila še strokovna montaža, kjer so naši monterji poskrbeli za popolno realizacijo ideje iz izrisa. Veseli smo, da je bila stranka s končnim produktom zelo zadovoljena. Želimo jim veliko užitkov v novi kuhinji.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.