Kuhinja Living

Tokrat vam predstavljamo projekt zelo zadovoljene stranke iz okolice Sežane. Vse se je začelo z izmero na domu stranke. Natančno smo izmerili vse dolžine in kote, nato pa jih prenesli v računalniški program za 3D izris.

Sledila je izbira modela kuhinje, barv in materialov. S stranko smo skupaj izčrpno preučili zelo veliko različnih kombinacij, na koncu pa se je odločila za model Living v barvni kombinaciji bež mat in sivega hrasta proizvajalca Dankuchen. Tako se je začela realizacija ideje stranke s postavitvijo elementov v prostor, s skupnimi močmi smo pa na koncu maksimalno izkoristili prostor. Poskrbeli smo tudi za TV omarico, ki smo jo naredili kar iz DANKÜCHEN elementov.

Takoj za tem je bila kuhinja že naročena, sledila pa je brezplačna dostava in vnos v stanovanje. Na koncu pa so še naši monterji poskrbeli za strokovno montažo in popolno realizacijo skice iz programa.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.