Kuhinja Granada

Domiselno rešitev za hišo staro več kot sto let predstavljamo v obliki kuhinje Granada. Želja stranke je bila kuhinja, ki se razteza po celotnemu prostoru, zraven pa ponuja koliko se le da veliko delovne površine. Stranka si je zaželela čimbolj naravno barvo kuhinje in odprta je bila za domiselne ideje. Po obisku pri nas smo začeli s 3D izrisom.

V našem salonu smo si najprej pogledali vse modele, ki bi ustrezali želeni barvni kombinaciji, nato pa se s stranko odločili za model Granado. Izbrali smo “L” postavitev kuhinje ob steni, z veliko prostora za delovni pult, ki lahko služi hkrati za pripravljanju hrane, kot tudi za prehranjevanje.

Po izmeri na domu smo potrdili vse dimenzije in zaključili projekt z maksimalnim izkoristkom prostora. Omaricam smo dodali predale, visečim omaricam pa posebne steklene fronte. Dve visoki omari na levi strani kuhinje pa poskrbijo da je vse potrebno za kuho stalno pri roki. Kuhinja ima brezročajno odpiranje vrat, kar ji doda moderni pridih. Za piko na i pa poskrbijo še predali v podnožju, ki izkoristijo še preostale centimetre v kuhinji.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.