Kuhinja Granada

Tokrat smo dobili slikice zadovoljne stranke iz okolice Kopra. Stranka si je poželela veliko in praktično kuhinjo, z ogromno prostora za shranjevanje, ki vključuje velik ter praktičen otok. V našem salonu smo natančno izrisali kuhinjo tako, da izkoristimo popolnoma vsak razpoložljiv centimeter.

Stranka si je izbrala kombinacijo bele lak barve in naravnega lesa. Tako je otok postal središče kuhinje, kjer se dogajajo vse kulinarične umetnine. Bogat otok je opremljen z zelo kvalitetnim kuhališčem Bora, ki vsebuje vgrajeno napo. Poleg kuhališča je na otoku vgrajeno korito XL velikosti za nemoteno kuhanje kar na otoku. Po meri je narejena stena za shranjevanje začimb in ostalih pripomočkov, ki morajo biti vedno pri roki. Potopne vtičnice pa ne kradejo prostora na otoku in poskrbijo za nemoteno uporabo malih gospodinjskih aparatov na otoku.

Stenska stran kuhinje pa je v celoti načrtovana tako, da ima stranka na voljo veliko shranjevalnega prostora. Dodatno smo ta del kuhinje opremili z razkošnim ameriškim hladilnikom, vgrajeno pečico, mikrovalovko in vinsko omaro. Funkcionalne visoke DANKÜCHEN omare pa vsebujejo tudi veliko predalov in shrambo, da se za čisto vsako stvar v kuhinji najde prostor. Zelo smo veseli, da je stranka zadovoljena tako z našim načrtovanjem, kot tudi s strokovno montažo in upamo, da bo v svoji novi kuhinji uživala še dolgo.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.