Kuhinja Granada

Predstavljamo vam novo lepotičko – brezročajno kuhinjo Granado. Spodnje omarice imajo integriran ročaj, viseče pa imajo “Push-up” odpiranje za popolni videz in enostavno odpiranje. Postavitev okoli velikega okna omogoča obilico naravne svetlobe pri vsakdanjem kulinaričnem ustvarjanju.

Stranka si je zaželela elegantno kuhinjo v barvi belega laka. Za toplino smo dodali kontrast naravnega hrasta in otok v Sirus črni barvi. Vsi gospodinjski aparati, korito in kuhalna plošča z integrirano napo so tudi v črni barvi, za resnično popolno kombinacijo.

Delovni otok s kuhališčem stranki omogoča pogled na male in velike nadobudneže med kuho in pripravo jedi. Otok poskrbi za hitro postrežbo pred pričetkom delovnega dne in sproščujoče trenutke ob zaključku dneva.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.