Kuhinja Granada

Prijazna stranka iz okolice Kozine nam je dovolila objavo kuhinje, ki ji je polepšala prostor v novi hiši. Kuhinja se lahko pohvali s svojo lepoto v beli lak sijaj barvi.

Pri načrtovanju kuhinje smo ves čas imeli cilj, da omogočimo stranki kar se da veliko delovne površine, hkrati pa da tudi omogočimo veliko prostora za shranjevanje kulinaričnih sestavin. Tako se lahko visoka kotna omara pohvali z kar 6 izvlečnimi policami Le Mans. Vse zgornje omarice v kuhinji pa vsebujejo Blum mehanizem za dvižno odpiranje, s kar 30 letno garancijo na okovje.

Tudi notranjost kuhinje je popolnoma izkoriščena, saj vsebuje kuhinja veliko najboljših DANKÜCHEN predalov. Vsi predali vsebujejo mehanizem za mehko zapiranje, steklene stranice za lažji pregled nad vsebino, pohvalijo pa se lahko tudi z zelo močno nosilnostjo do 90 kg.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko. Naročanje na izris vaše sanjske kuhinje na 051-363-864 – Barbara.