5 napak pri nakupu nove kuhinje

Napake, katerim se morate pri nakupu nove kuhinje NUJNO izogniti:

1. Izbira napačnega ponudnika

Na trgu kar mrgoli ponudnikov kuhinj. V tej “džungli” ponudb je prav zato zelo pomembno izbrati pravega. Nakup kuhinje je namreč velika investicija, ki naj bi vam prihranila skrbi in slabo voljo, v vaš dom pa vnesla veliko veselja in lepih trenutkov. Doživljenjski produkt visoke kakovosti – kateremu boste lahko zaupali. 
Strokovno svetovanje – pri katerem bodo vse vaše potrebe izpolnjene. 
Profesionalno načrtovanje in 3D izris – ki bo izdelan po vaši meri. 
Montaža, ki jo opravijo strokovnjaki – in je ključnega pomena pri življenjski dobi vaše kuhinje. 

Preverite našo ponudbo

2. Prepozno načrtovanje


Če ste ravno pri gradnji novega stanovanja ali hiše, morate biti še posebej pazljivi, da pravočasno načrtujete svojo individualno kuhinjo. V takšnem primeru so lahko vsi električni, izpušni in instalacijski priključki postavljeni na svoje mesto, kar vam v prihodnosti lahko prihrani veliko časa in predvsem ogromno denarja. 

Tukaj lahko v 7 korakih pridete do svoje sanjske kuhinje

3. Oziranje na trenutne trende

Zmeraj imejte v mislih, da boste v kuhinji preživeli veliko časa. Se je vaš pogled morda ustavil na živo rdeči fronti? V tem primeru je bolje preusmeriti oči na bolj klasične frontne barve, kot so: večna bela, nežna barva magnolije in kašmirja ter jasmina. Z njimi boste težko zgrešili, saj pristajajo prav vsaki kuhinji. Popestrite jo lahko z barvnimi akcenti, ki jih dodajate z raznimi dekoracijami ali pa se poigrate z barvami sten. 

Tukaj je podan naš asortiman večnih barvnih kombinacij 

4. Izbira napačnih front

Pri kuhinjskih frontah je dandanes možno izbirati med številnimi izvedbami, ki jih nepoznavalci med seboj težje razlikujejo. Ločimo na primer med: preprostimi, visokosijočimi in lakiranimi folijami; katere so obrobljene ter visokokakovostnimi, večkrat lakiranimi frontami iz poliestra; brez robov. Zadnje omenjene so seveda mnogo bolj kakovostne, vsebujejo briljantni globinski lesk, so trpežne, z daljšo življenjsko dobo in so preprostejše za vzdrževanje. 

Tukaj najdete med drugim tudi povezavo do naših lakiranih frontalov

5. Premalo opreme

Naj gre za visok korpus z veliko prostora za shranjevanje in ergonomijo, globljo desko za več delovne in odlagalne površine, blažilec za nežno zapiranje vrat ali podnožne predale, ki vam omogočajo popoln izkoristek vsakega milimetra v vaši kuhinji.

To in še več najdete pri DANKÜCHEN!

Obiščite našo stran z DAN prednostmi