Naj kuhinja meseca – avgust

Predstavljamo vam našo prvo Naj kuhinjo meseca! 
Zadovoljeni stranki smo zmontirali kuhinjo Living in sicer delovni pult v barvi sivega hrasta, ki se odlično ujema z barvno kombinacijo jasmina in temno sive barve. Kuhinja ima tudi ogromno delovne površine, ki poskrbi za nemoteno kulinarično ustvarjanje velike družine.

Na desni steni manjka še velik ameriški hladilnik, ki bo kuhinjo tudi zaključil. Kuhinja vsebuje tudi otok, na katerem smo montirali veliko indukcijsko ploščo s kar petimi kuhališči. Otok je namenjen tako obrokom, kot tudi za dodatno površino za kuhanje. Za bolj praktično uporabljanje električnih aparatov je dodana potopna vtičnica, ki lepo skrije vse napajalne kable. Otok vsebuje same predale, za dodatno povečanje prostornine za shranjevanje.

Vsa delovna površina je dovolj blizu okna, da se med kuho in pomivanjem lahko uživa v naravni svetlobi. Viseče omarice z dvižnim odpiranjem poskrbijo za priročno dostopanje do njihove vsebine, vse omarice pa vsebujejo tiho zapiranje. Steno okrašuje stenska obloga v barvi lesa, ki poleg naravnega pridiha vsebuje tudi nujno potrebne vtičnice, da so vedno vsi mali gospodinjski aparati pri roki.

Vam je kuhinja všeč? Bi si takšne želeli tudi vi? 
Vabljeni ste na ogled našega salona pohištva, kjer vam lahko pokažemo široko paleto različnih razstavljenih kuhinj, ter vam na mero izrišemo in realiziramo kuhinjo vaših sanj. 
Ponujamo širok nabor različnih elementov, materialov in barv, tako da je možnost različnih postavitev praktično neskončna in zadovoljiti se da čisto vsako stranko.